1033, Bp. Huszti út 34

Ha felkeresnél minket

+36 1 452 4645

Ha információra lenne szükséged

solar@hrp.hu

Ha inkább irnál nekünk

Minden ami a napelemekhez kellhet

Kiegészítők

Kiegészítő kínálatunkból

Santon tűzvédelmi kapcsolók

A tűzvédelmi- vagy más néven tűzoltóvédelmi leválasztó kapcsolók a szolár rendszerek DC szakaszainak felszültségmentesítésére szolgál. Erre nyújtanak kitűnő megoldást a Santon DFS megoldásai, melyek motorikus X-típusú kapcsolóival következő szintre emelhetjük a biztonságot. A zord körülmények között is tökéletesen funkcionáló, kiegészítő eszközbe való egyszeri befektetéssel megelőzhetjük az emberi élet és vagyontárgyaink veszélyeztetését.

Projoy tűzvédelmi kapcsolók

A Projoy PEFS szériás tűzvédelmi kapcsolói PEDS kapcsolóval van felszerelve, ami világszerte a legnépszerűbb napelemes DC kapcsoló, lekapcsolási ideje mindössze 5 milliszekundum.  Tűz esetén a tűzvédelmi kapcsoló lekapcsolja a teljes napelemes rendszert, magas DC feszültség veszélye nélkül. A piacon lévő más távoli kommunikációt igénylő gyors leválasztós eszközökkel összehasonlítva, a Projoy PEFS tűzvédelmi kapcsolót közvetlenül az AC áramkör irányítja, ami nem igényel további hálózatot.

EXPLEO PV védelmi elosztók

A napelemes DC és AC védelmi elosztók alkalmazása ideális választás a napelemes rendszerek biztonságos működésének kialakításához. Az EXPLEO NOARK RC védelmi elosztócsalád tagjai egységesítik a DC oldali zárlat- és túlfeszültségvédelmeket, a napelem modulokból álló stringek biztonságos és gyors csatlakoztatását és az inverterek bekötését. Az iparági szabvánnyá vált MC4 csatlakozókkal a helyszíni összekábelezés rendkívül gyorssá és egyszerűvé vált. Az RC napelemes elosztók 5 év garanciájukkal a minőségi rendszerek által támasztott követelményekhez igazodnak. Az elosztók számos variációban elérhetőek.