1033, Bp. Huszti út 34

Ha felkeresnél minket

+36 1 452 4645

Ha hívnál minket

solar@hrp.hu

Ha írnál nekünk

Minden ami a napelemekhez kellhet

Kiegészítők

Kiegészítő kínálatunkból

Santon tűzvédelmi kapcsolók

A tűzvédelmi- vagy más néven tűzoltóvédelmi leválasztó kapcsolók a szolár rendszerek DC szakaszainak felszültségmentesítésére szolgál. Erre nyújtanak kitűnő megoldást a Santon DFS megoldásai, melyek motorikus X-típusú kapcsolóival következő szintre emelhetjük a biztonságot. A zord körülmények között is tökéletesen funkcionáló, kiegészítő eszközbe való egyszeri befektetéssel megelőzhetjük az emberi élet és vagyontárgyaink veszélyeztetését.

ASwitch tűzvédelmi kapcsolók

Az ASwich Electrical egy professzionális elektromos termékeket gyártó cég, melynek célja, hogy a legjobb magas-és alacsony feszültségű egyenáramú kapcsolót biztosítson rendszeréhez. Székházuk Kínában, Wenzhouban található, ahol az ASwich Electrical egy 30.000 m²-es raktárral és gyárral rendelkezik és 500 embert foglalkoztat. Az alkalmazottak 30%-a R&D mérnök. Termékeiket világszerte alkalmazzák.

Kínában az elsők között kapták meg kapcsolóik az UL tanúsítványt. DC kapcsolóikat a világ minden tájára exportálják, többek között az Egyesült Királyságba, Ausztráliába, Franciaországba és Olaszországba. Kínában, az ASwich termékeit használják olyan vezető gyártók, mint a Huawei, Panasonic vagy az LG.

EXPLEO PV védelmi elosztók

A napelemes DC és AC védelmi elosztók alkalmazása ideális választás a napelemes rendszerek biztonságos működésének kialakításához. Az EXPLEO NOARK RC védelmi elosztócsalád tagjai egységesítik a DC oldali zárlat- és túlfeszültségvédelmeket, a napelem modulokból álló stringek biztonságos és gyors csatlakoztatását és az inverterek bekötését. Az iparági szabvánnyá vált MC4 csatlakozókkal a helyszíni összekábelezés rendkívül gyorssá és egyszerűvé vált. Az RC napelemes elosztók 5 év garanciájukkal a minőségi rendszerek által támasztott követelményekhez igazodnak. Az elosztók számos variációban elérhetőek.

TIGO – Okos és gazdaságos napelem optimalizálás

A Tigo új generációs optimalizálói egy sokoldalú, rugalmasan használható kiegészítője a napelemes rendszereknek, teljesen új megoldást kínálnak a napelemek optimalizálására. A Tigo TS4 széria funkciói háztartási, ipari és erőművi méretekben is hasznosíthatók, előnyei: elég csak az érintett napelemekre felszerelni, pl. az árnyékolt modulokra. Továbbá a TS4 több mint 2000 inverter típussal tud együttműködni.

Intensa szolár kábelek és csatlakozók

A naperőművek elterjedésével párhuzamosan, a speciális igénybevételek miatt (UV sugárzás, szélsőséges időjárás, állati kártevők,…) jelent meg az igény a szolár kábelek gyártására.

Ezek a speciális kábelek az áramot termelő napelemek és inverterek villamos összekötését biztosítják, a napelemek által termelt egyenáram (DC) ezeken a kábeleken keresztül jut el az inverterekig. Ezek a kábelek alkalmasak kültéri fektetésre mind a tetőkön, mind a földön, bár közvetlenül földbe nem fektethetők.

LEICA távolságmérők

Leica Disto távolságmérő minden különleges igényt kielégít. A lézeres távolságmérő, amely a Leica Geosystems újítása, kül- és beltéren egyaránt használható. 1993 novemberében dobták piacra a világon az első lézeres távolságmérőt, amely természetesen a Leica Disto volt.

A távmérő maximálisan precíz, hiszen a területszámítás és térfogatszámítás mellett a távolságok összeadását is elvégzi.