1033, Bp. Huszti út 34

Ha felkeresnél minket

+36 1 452 4645

Ha hívnál minket

solar@hrp.hu

Ha írnál nekünk

Napelemek tetőre és földre egyaránt

Tartószerkezetek

Biztonság, strapabíróság

AEROCOMPACT tartószerkezetek

Az AEROCOMPACT intelligens rögzítési rendszereivel a lehető legjobb megoldást kínálja a napelem rendszerek biztonságos telepítéséhez.

Az AEROCOMPACT márkanév bejegyzett védjegy, és a szolár iparágban világszerte jól ismert. 2014 óta az AEROCOMPACT versenyképes és biztonságos napelemes szerelési megoldásokat kínál a világ több mint 50 országában. Az AEROCOMPACT sikeres üzleti modelljét bizonyítja, hogy több mint 1 GW telepített rendszerrel büszkélkedik szinte minden éghajlati zónában és több mint 14 értékesítési irodával rendelkezik szerte a világon.

A gyártó Intelligens rögzítési megoldásokat kínál minden fajta tetőre és szabadföldi telepítésre korszerű napelem rendszerekhez. Az AeroTOOL, saját fejlesztésű online tervező szoftver pedig egyszerűbbé teszi a telepítők életét.

AEROCOMPACT termékkínálatunk

A termékek világszerte elismertek, 250km/óra szélsebeségig vannak tesztelve,
25 év garanciával rendelkeznek és a legszélsőségesebb időjárási zónákban is megállják a helyüket.

CompactFLAT

CompactFLAT

Rögzítési megoldás lapostetőkhöz.

Compactpitch

CompactPITCH

Rögzítési megoldás
dőlt tetőkhöz.

CompactMETAL

CompactMETAL

Rögzítési megoldás fémlemezes tetőkhöz.

cg1

CompactGROUND

Rögzítési megoldás szabadföldi telepítéshez.

Biztonság, strapabíróság

ENERACK tartószerkezetek

A Xiamen Enerack Technology co., ltd., a Xiamen városában található cég, kutatásra, tervezésre, fejlesztésre, napelemes szerelési rendszerek gyártására és szervizelésére szakosodott. Elkötelezettek, hogy ügyfeleiknek stabil, megbízható és költséghatékony tetőre szerelhető rendszereket, földi rögzítési rendszereket készítsenek.

Az ENERACK egy hatalmas gyárral és több mint 80 szakképzett munkással rendelkezik, akik több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a fémtetők, cseréptetők, lapostetők és a földre szerelhető napelemes rögzítőrendszerek tervezésében. Szigorúan az ISO9001 minőségellenőrzési rendszert követik. Minden termékükön ismételt szilárdsági tesztelést és próba beszerelést végeznek el, hogy biztosítsák termékeik biztonságát.