1033, Bp. Huszti út 34

Ha felkeresnél minket

+36 1 452 4645

Ha hívnál minket

solar@hrp.hu

Ha írnál nekünk

HRP Solar Üzletág

Napelem nagykereskedés

Egyedi finanszírozású komplett napelemrendszerek,
 és megújuló energián alapuló megoldások

HATALMAS KÉSZLETE

Napelem panelek

Kiemelkedő ár/érték arányú panelek a világ egyik legnagyobb napelem gyártójától már elérhetőek nálunk.

Inverterek

A legmegbízhatóbb inverter gyártók csúcsminőségű termékeinek széles választékát kínáljuk.

Tartószerkezetek

Lapos vagy ferdetető? Netán földi telepítés? Nem akadály!
Tartószerkezetek minden variációja vár.

Kiegészítők

Csatlakozók és dobozok, tűzvédelmi kapcsolók, szolárkábelek. Minden, amire szükség lehet a szerelésnél.

HRP előnyök

Miért válassz Minket?

150+ fős cég teljes üzletága melletted áll

A HRP Solar üzletágának szakértői segítenek a beszerzés gördülékenységének biztosításában. Legyen szó hálózaton kívüli vagy hálózathoz kötött, lakossági vagy kereskedelmi rendszerről, tapasztalt csapatunk készen áll.

Villámgyors kiszállítás
országszerte

Szerezd be a szükséges termékeket amikorra és ahova szükség lesz rájuk. Nincs több kisiklott projekt, megcsúszott határidő vagy kötbérezés. 48 órán belül vállaljuk a készleten lévő megrendelt termékek kiszállítását országszerte.

Megbízható és bevált termékek kedvező áron

Kizárólag kiemelkedő minőséget biztosító gyártók termékeinek széles választékát kínáljuk versenyképes áron, elköteleződve a vevőink teljes megelégedettsége mellett, a kiválasztástól a megrendelésen át, a szállításig és azon túl is.

Tőkeerős, stabil cég,
nagy raktárkészlettel

Miért támaszkodnál kérészéletű cégekre, amelyek még csak valós raktárkészlettel sem rendelkeznek? Cégcsoportunk több mint 5000 m2-es raktárkapacitással és 30 éves múlttal megbízható beszállítód lehet szolár projektjeid során is.

Egyedi finanszírozási megoldások lehetősége

Különböző pénzügyi konstrukciókkal segítjük a tiszta, megfizethető és modern energia térnyerését. Eszköz-mint-szolgáltatás, részletfizetési lehetőségek és egyedülálló projekt finanszírozási opciók állnak rendelkezésre.

Egyedi beszerzési igények megvalósítása

Ügyfeled olyan igényeket támaszt a termékkel kapcsolatosan, amelyek feladják a leckét? Fordulj hozzánk bizalommal, szakértő munkatársaink minden bizonnyal segíteni tudnak a kívánt termékek mihamarabbi beszerzésében.

A HRP Solar üzletága

Légy Te is a Partnerünk!

Jobb, biztonságosabb és tisztább energia a fenntartható jövőért.

Csatlakozz az ország egyik legnagyobb IT disztribútorának partnerhálózatához, hogy a kiemelkedő minőségű termékek mellett hozzáférj az állandó kedvezményekhez és projektfinanszírozáshoz egyaránt.

Ahogy a napenergia iránti kereslet tovább növekszik, úgy növekszik a lakossági és kereskedelmi szegmens igénye is az olyan, egyre robusztusabb rendszerek iránt, amelyek egyre nagyobb teljesítményűek, hatékonyabbak és megfizethetőbbek.

A HRP Solar üzletága ezen igények kiszolgálására szakosodott, ráadásul olyan megbízható napenergia-megoldásokat és kiegészítőit kínálja, melyek még zord környezetben is tartósnak bizonyulnak. Termékeink gyorsan, egyszerűen felszerelhetők – ehhez tartószerkezetetek és kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre.

A paneltől az összes kiegészítőig mi vagyunk az a beszállító, melyre szükséged lehet. Az IT-iparban eltöltött több mint 30 éves tapasztalattal teljes rálátásunk van az új technológiák térnyerésére és támogatására. Készen állunk, hogy segítsünk a legegyedibb szolár beszerzéseidnek támogatásában is.

Konkrét igényeid lennének, de nem találod weboldalunkon a kiszemelt terméket?
Ne habozz, vedd fel a kapcsolatot velünk, nagy valószínűséggel tudunk segíteni a beszerzésben!

Napelem hírek, aktualitások

Legfrissebb Híreink