1033, Bp. Huszti út 34

Ha felkeresnél minket

+36 1 452 4645

Ha hívnál minket

solar@hrp.hu

Ha írnál nekünk

HRP Solar a XII. Szolár Konferencián

A HRP Solar munkatársai is tiszteletüket teszik a 2021. november 17-én megrendezésre kerülő XII. Szolár Konferencia – Szakmai és Befektetői Workshopon. A magyar napenergia ipar legrangosabb eseményét a legnagyobb hazai napelemes szakmai érdekképviseleti szervezet, a több mint 300 tagvállalattal rendelkező Magyar Napelem Napkollektor Szövetség szervezi.

Az immár 12. alkalommal megrendezésre kerülő konferenciánk célja, a szakma és a befektetők találkozása, sikeresebb együttműködése, új napelemes projektek elősegítése, a beruházók döntésének megkönnyítése és a potenciális kivitelezőkkel kapcsolatok építése.

A XII. Szolár Konferencia – Szakmai és Befektetői Workshop témái

Kerekasztal beszélgetés iparági szereplőkkel:

A HRP Solar az MNNSZ VIP tagjaként olyan megbízható napenergia-megoldásokat és kiegészítőit kínálja, melyek még a legzordabb környezetben is tartósnak bizonyulnak.

Termékeink gyorsan, egyszerűen felszerelhetők – ehhez tartószerkezetetek és kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre. A paneltől az összes kiegészítőig mi vagyunk az a beszállító, melyre szükséged lehet.

Az IT-iparban eltöltött több mint 30 éves tapasztalattal teljes rálátásunk van az új technológiák térnyerésére és támogatására. Készen állunk, hogy segítsünk a legegyedibb solar beszerzések támogatásában is.

Kiknek ajánljuk a Konferencián való részvételt?

A XII. Szolár Konferencia – Helyszín és időpont

A konferencia 2021.11.17. -én 09:00-tól kerül megrendezésre az Óbudai Egyetem épületében
(1084 Budapest, Tavaszmező u. 15.)

A konferencia kétnyelvű (magyar-angol) lesz szinkrontolmács szolgáltatás igénybevételével. Amennyiben a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a személyes megjelenést, a rendezvény online lesz megtartva a Zoom platformján.