1033, Bp. Huszti út 34

Ha felkeresnél minket

+36 1 452 4645

Ha hívnál minket

solar@hrp.hu

Ha írnál nekünk

Nincs több por és megragadt szennyeződés a napelemen, még jobb hatékonyság

A DAH Solar termékek a HRP-nél, mint hivatalos disztribútornál már Magyarországon is kaphatóak.

DAH Solar DHM-54X10-FS(BB)-405W – Full Screen Full Black monokristályos napelemek

A monokristályos napelem panel újdonsága, hogy az elülső oldal keret nélkül készül, emiatt pusztán az eső segítségével meg lehet szabadulni a szennyeződésektől, a por nem fog a napelem alján összeállni, amely rendszeres tisztítást, karbantartást igényel. A felhasználó szempontjából nagy előny ez, hiszen nincs szükség külön beavatkozásra ahhoz, hogy lekerüljön a napelemekről a por és a felhalmozódott szennyeződés. Ezáltal jelentősen csökken a karbantartási beavatkozások száma és költsége, illetve a panel hatásfoka is emelkedik, így 6,15%-kal nagyobb energiatermelést nyújtva a hagyományos napelemekhez képest. A keretnélküliség továbbá csökkenti a kialakuló hot spotokat, megelőzve a panel túlmelegedését. Emellett tartós használat során is erős tapadás jellemzi, míg az ívelt felülete 128° R szög, így 75%-kal csökkenti a tartó nyomást is.

Mivel a napelemmodulok közül jelenleg a monokristályos elemek a leghatékonyabbak, ez az öntisztítás a Full Screen Full Black DAH Solar esetében azt is jelenti, hogy a panel maximális hatékonysága a 20,74 %-ot is elérheti, míg a maximális rendszerfeszültsége 1500 VDC. A panel súlya 22 kg, mérete 1722×1134×32mm. A cellák száma egy panelben 108 (6×18). A panelek por-homok, só-köd, ammónia, stb. tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az időjárásállósági tesztek és továbbfejlesztett mechanikai terhelések alapján a szélterhelés 2400 Pascal, míg és hóterhelés 5400 Pascal.

A DAH Solar a modulokat 25 éves teljesítménygaranciával és 12 év termékgaranciával kínálja.

A DAH Solar kínai panelgyártó 2009-ben alakult, és jelenleg évi 2 GW PV-modul és 1 GW solar cell éves gyártási kapacitással rendelkezik. A cég nagy hatásfokú PV-modulok és csúcstechnológiájú integratív napelemes rendszerek fejlesztésével, gyártásával, üzemeltetésével és karbantartásával foglalkozik az energiaszektor minden szegletében, azaz mind a lakossági, a vállalati, a közüzemi és a befektetési szegmens számára is 18 országban és régióban.

DAH Solar napelem panelek magyarországi forgalmazása

A DAH Solar termékek hivatalos, egyedüli disztribútora a HRP Europe Kft. az egész ország területén vállal kiszállítást, és különböző pénzügyi konstrukciókkal segíti a tiszta, megfizethető és modern energia térnyerését.

HRP Europe Kft. már 30 éve megbízható beszállítói partner, több, mint 5000 m2-es raktárkapacitással. Így továbbra is bátran támaszkodhatnak a HRP Solarra egyedi finanszírozású komplett napelemrendszerek rendelése esetében éppúgy, mint más, megújuló energián alapuló megoldásoknál. A HRP Solar üzletága kizárólag kiemelkedő minőséget biztosító gyártók széles termékeit kínálja versenyképes áron. És nem csak a beszerzésben, a kiszállításban is igazán kedvező feltételeket biztosít, hiszen a készleten levő termékeket már 48 órán belül házhoz is szállítja, elősegítve a határidők pontos betartását.

A vevők további elégedettségét szolgálják a különböző pénzügyi konstrukciók, mint az eszköz-mint-szolgáltatás, a részletfizetési lehetőségek és a bonitásvizsgálattól függő egyedülálló projekt finanszírozási opciók, amelyek rendelkezésre állnak mindenki számára. És amennyiben a megrendelő olyan igénnyel állna elő, amely fejfájást okoz, abban az esetben szakértő munkatársaink igyekeznek segíteni a kívánt termék mihamarabbi beszerzésében.