1033, Bp. Huszti út 34

Ha felkeresnél minket

+36 1 452 4645

Ha hívnál minket

solar@hrp.hu

Ha írnál nekünk

A HRP Europe Kft. Solar üzletágának kínálatában a Risen Energy legújabb, 2021-ben bemutatkozott nagy hatékonyságú napelem panel szériája a Titan is megtalálható.

A kínai Risen Energy vállalat magas hatásfokú napelemeket gyártó cég, amely 1986-ban alakult, majd 2010-ben tőzsdére ment, azóta pedig részvénytársaságként folytatja tovább a terjeszkedését. A jó hitelképességgel és erős pénzügyi alappal rendelkező cég nem csak napelemeket, hanem napelem cellákat is gyárt. Mivel európai székhelye Németországban található, így a kontinensen könnyebben elérhetőek termékei, mint más kínai napelemgyártó cégeknek.

A Risen Energy alapvetően TIER 1-es besorolású napelemgyártó. A cég a versenytársai között az egyik legerősebb és legköltséghatékonyabb vállalat, ami a legfőbb erősségét adja termékeinek, mivel nagy mennyiségben gyárt napelemeket, így hatékonyan tudja lejjebb szorítani az árakat, és kedvezőbben kínálni azokat.

Ugyan a fejlesztésekben nem járnak mindig az élen, viszont az újításokat gyorsan magukévá teszik, így termékeik mindig naprakészek maradnak. Emellett több, mint 30 éves tapasztalatuknak köszönhetően stabilan tudják hozni az elvárt minőséget, ami garanciát jelent a vásárlók számára. Jelen esetben például az RSM-144-7-435M napelem a második szintű 100% EL ellenőrzésű jótállású hibamentes termék címet kapta.

A tetők királya

A Titan széria 435W modellje 166×83 mm-es cellákból áll, amelyek prémium minőségű monokristályos szilíciumlapkákból épülnek fel, PERC-cellákon alapulnak, és összesen 144 darab alkot egy napelemet. Tervezésekor azt vették figyelembe, hogy mind a lakossági, mind a kereskedelmi napenergia rendszerekben kiemelkedő teljesítményt nyújtsanak. Ez azt jelenti, hogy 435 wattos maximális teljesítmény mellett a modul 20,6%-os hatásfokkal rendelkezik, vagyis akár gyengébb fényviszonyok mellett is képes jelentős mennyiségű villamosenergiát termelni. A napelemek maximális rendszerfeszültsége 1500VDC.

Emellett a Risen Energy RSM-144-7-435M tartós, időjárásálló kialakítást kapott. Ez ma már ugyan alapelvárás egy napelemtől, viszont a Risen terméke nem csak a szélsőséges hőmérsékletet bírja jól, de az erős sópárának, ammóniának és szálló homoknak is ellenáll szélsőséges környezeti tényezők mellett is. A napelem továbbá alumíniumkerettel van megerősítve, ami további stabilitást, és ezáltal hosszabb élettartamot is biztosít a számára, ráadásul 5400 Pa-ig terhelhető egy esetleges nagyobb téli hóesés idején is.

Végezetül a napelem bypass diódákkal van felszerelve, ami révén egy részleges árnyékolás nem jelent teljes energiaveszteséget. Vagyis, ha a napelem egy részét felhők takarják el, a panel többi része továbbra is maximális hatásfokkal képes dolgozni. A felülete ráadásul alacsony fényvisszaverő képességű és ellenáll a szennyeződéseknek, így az ebből származó teljesítménycsökkenés is minimális lesz.

Risen napelem panelek magyarországi forgalmazása

A termék hivatalos hazai forgalmazója a HRP Europe Kft. immár 30 éve megbízható beszállítói partner, több, mint 5000 m2-es raktárkapacitással. Így továbbra is bátran támaszkodhatnak a HRP Solarra egyedi finanszírozású komplett napelemrendszerek rendelése esetében éppúgy, mint más, megújuló energián alapuló megoldásoknál. A vevők további elégedettségét szolgálják a különböző pénzügyi konstrukciók, mint a halasztott fizetési lehetőségek és a bonitásvizsgálattól függő egyedülálló projekt finanszírozási opciók, amelyek rendelkezésre állnak mindenki számára.

A HRP Solar üzletága kizárólag kiemelkedő minőséget biztosító gyártók széles termékeit kínálja versenyképes áron. A raktáron lévő termékek esetében pedig igazán kedvező feltételeket biztosít, mivel ezeket már két napon belül házhoz is szállítja, elősegítve a munkálatok gyors haladását, és a határidők betartását.

Összegzés

Összességében elmondható, hogy a Risen RSM144-7-435M napelem megbízható és hatékony választás mindazoknak, akik úgy döntenek, hogy napenergiával látják el otthonukat vagy vállalkozásukat. Mivel a terméket 12 év garanciával adják, így igazán hosszú távra lehet tervezni vele. Tartós felépítésével, nagy teljesítményével és magas hatásfokával a Risen panelei garantáltan hosszú ideig tartó, megbízható elektromos energiát biztosítanak mindenki számára.